Hvad er delte quests?
Delte quests er en af Windrose's bedste co-op funktioner. Når det er aktiveret, tæller gennemførelsen af en co-op quest for alle spillere i verdenen, der har den quest aktiv. Ingen behøver at gøre det samme mål separat.
Hvor gemmes indstillingen?
Windrose gemmer verdens-indstillinger i en fil kaldet WorldDescription.json. Denne er adskilt fra din forbindelseskonfiguration (ServerDescription_Persistent.json) og ligger dybt inde i din verdens gemte mappe.
Trin 1: find din WorldDescription.json
- Log ind på dit DoomHosting-kontrolpanel
- Vælg din Windrose-server
- Klik på fanen Filer
- Gå til:
/home/container/Saved/SaveProfiles/Default/RocksDB/0.10.0/Worlds/{DinVerdenId}/
Find dit Verden-ID: Åbn
ServerDescription_Persistent.json(i/home/container/) og find feltetWorldIslandId. Det er den lange alfanumeriske streng, f.eks.C5CC7131A6BA44C65983506395884D95.
- Åbn
WorldDescription.json
Trin 2: aktivér delte quests
Inde i filen, find sektionen BoolParameters under WorldSettings og sæt WDS.Parameter.Coop.SharedQuests til true:
"BoolParameters": {
"{\"TagName\": \"WDS.Parameter.Coop.SharedQuests\"}": true,
"{\"TagName\": \"WDS.Parameter.EasyExplore\"}": false
}
Hvis BoolParameters ikke allerede eksisterer, tilføj det inde i WorldSettings:
"WorldSettings": {
"BoolParameters": {
"{\"TagName\": \"WDS.Parameter.Coop.SharedQuests\"}": true
}
}
Trin 3: gem og genstart
Gem filen og genstart din server fra dit DoomHosting-kontrolpanel. Indstillingen træder i kraft ved næste opstart.
Sådan fungerer det
- Kun co-op quests deles (normale soloquesters er ikke berørt)
- En quest gennemføres for en spiller kun, hvis de har den aktiv, når nogen anden fuldfører den
- Du kan deaktivere det til enhver tid ved at sætte værdien til
falseog genstarte
